Op dit weblog vindt u mijn verzameling oude ansichtkaarten van lezende vrouwen op foto. Het zijn voornamelijk foto’s uit de periode 1900-1940, maar er zijn ook meer recente foto’s bij. Datering van de kaarten is vermeld als dit uit de poststempel of tekst op de achterzijde af te leiden is. Een deel van de collectie is digitaal.

On this weblog you find my collection vintage postcards of reading women and girls on photo. They are mostly from the period from 1900 till 1940, but there are also more recent photos present. The period of the roaring twenties is my most favorit period. A part of the collection is only digital.

maandag 2 november 2009

Vrouw leest in bed


2 opmerkingen:

  1. Jade, producent van hoofdkussens en dekbedden, brengt een uniek nieuw kussen op de markt: het Lekker-Lui-Lezen kussen. Het Lekker-Lui-Lezen kussen is het eerste product dat Jade op de markt brengt onder haar nieuwe lijn “Een Werelds slaapidee”. Het Lekker-Lui-Lezen kussen kan in bed gebruikt worden en tegen de muur of achterwand van het bed geplaatst worden. Door het model van het kussen creëert u een comfortabele situatie om bijvoorbeeld in bed te lezen of televisie te kijken.
    Oskar directeur van Odeco.nl: “het lekker lui lezen kussen is een ideaal kussen waarbij je recht op in bed kunt zitten. De letters vallen dan niet uit je boek en je kunt heerlijk ontspannen voor het slapen gaan! Met het Lekker-Lui-Lezen kussen tovert u elk bed om in een comfortabele, luie stoel. Door het model van het kussen heeft u een goede steun in de rug, voldoende vrijheid voor het hoofd en een comfortabele plek voor de armen om het boek te kunnen vasthouden. Daarnaast zijn de kosten voor dit kussen heel wat minder dan een doorsnee verstelbare bodem van een bed.” Het kussen is gemaakt van eerste klas katoen en gevuld met een synthetische vulling, zodat wassen van het kussen geen probleem is.

    Nu te koop bij Odeco.nl het Lekker-Lui-Lezen kussen kijk snel een bestel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad een handig kussen. Ik heb er nu ook een gekocht via www.odeco.nl En we hebben ze vandaag ontvangen. Geen gedoe meer met al die losse kussens. Nu lekker lezen voor het slapen gaan met een goede steun in de rug.

    BeantwoordenVerwijderen